Despre noi

        Athos Bizantinum Art este o societate comerciala infiintata in 2008, cu sediul in Bucuresti, specializata in comercializarea unei game variate de articole religioase, icoane din argint si consumabile bisericesti.

 
        Reprezentam importanti producatori de obiecte bisericesti din Grecia, asadar toate obiectele sunt insotite de factura fiscala, garantie si certificat de calitate. Majoritatea  obiectelor de cult din acest magazin virtual pot fi confectionate si din argint masiv.

 
        Tot din argint masiv va oferim icoane bizantine cu diverse infatisari ale Sfintilor si de dimensiuni diferite, pentru: Sfantul Altar, Catapeteasma si Iconostase. Icoanele sunt realizate de cei mai importanti producatori de profil din Grecia. Din varietatea de modele puteti alege cadouri deosebite ce pot fi daruite cu orice ocazie.

 

        Din categoria consumabilelor bisericesti va putem oferi peste 40 de arome de tamaie, carbuni mai multe dimensiuni, fitile pentru candela, din parafina dar si din ceara naturala, diverse modele de plutitoare si esente de mir cu peste 100 de arome. Smirna si tamaia naturala se afla de asemenea in portofoliul nostru de consumabile grecesti.