Cum cumpar

- Consultati catalogul pentru a vedea detaliile fiecărui produs apoi adăugaţi obiectul ales în coşul de cumpărături, introducând cantitatea dorită şi apăsând butonul "Adăuga in coş".

- Daca doriti sa modificati comanda aveti optiunea "Coşul meu" pentru a schimba cantitatea aleasă sau produsul.

- Pentru a finaliza comanda mergeţi în secţiunea "Coşul meu", completati adresa de livrare si folositi butonul “Finalizeaza comanda”.

- O alta modalitate de a comanda este aceea de a trimite un e-mail direct catre noi, folosind adresa: contact@athosart.ro

- De asemenea ne puteti contacta la nr-ul de telefon 0745 14 14 14 pentru orice detaliu sau informatie.

- Livrarea se face prin curierat rapid, cu plata ramburs. Costul transportului se calculeaza in functie de kilograme, volum si kilometri de parcurs.

In anumite situatii, tinand cont de articolele comandate putem asigura livrarea comenzii la adresa dorita.

- Termenul de livrare poate varia intre 5 si 20 zile, in functie de stocurile disponibile sau durata executarii obiectelor comandate. 

- Comanda minima 150 RON. 

Returnarea Produselor 

In situatia in care produsul pe care l-ati comandat nu este pe placul dumneavoastra sau nu sunteti multumit de calitatea acestuia, aveti posibilitatea de a-l returna in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor, conform OUG 34/2014 - Ordonanta de Urgenta Guvernamentala privind drepturile consumatorilor.

Conform aceeasi OUG 34/2014 mentionata in paragraful anterior, cheltuielile de transport al produsului returnat catre sediul nostru, revin in sarcina consumatorului. Clientul trebuie sa ambaleze cu grija obiectul pe care doreste sa il returneze, astfel incat acesta sa fie bine protejat in timpul transportului. In caz contrar, SC Athos Bizantinum Art SRL va fi exonerat de orice responsabilitate privind eventualele deteriorari. 

Daca returul produsului se va face conform cu informatiile de mai sus, contravaloarea produsului returnat se va achita in maxim14 zile calendaristice de la primirea sa.